Entertainment

Bobbi Eden durft de deur niet meer uit

15 april 2020 09:27 Aangepast: 15 april 2020 10:47
Beeld © ANP

Bobbi Eden (40) houdt zich streng aan de maatregelen vanwege de uitbraak van het coronavirus. De voormalig pornoactrice en presentatrice gaat samen met haar zoontje de deur niet meer uit, vertelt ze in 'Veronica Magazine'.

"Ik wil niet dat iemand van ons besmet raakt, dus we zien niemand en we komen nergens"

Alleen haar man verlaat hun stulpje zo nu en dan. "Mark gaat eens in de zoveel tijd even de deur uit om boodschappen te doen, maar ons zoontje Brandon en ik zijn echt aan huis gekluisterd. Ik wil niet dat iemand van ons besmet raakt, dus we zien niemand en we komen nergens."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bobbi Eden krijgt het benauwd bij gedachte tweede kindje

Dat bevalt Bobbi prima omdat ze hiervoor veel op pad was voor opnames van het TLC-programma Bevallen met Bobbi. Ook verveelt ze zich niet snel. "Ik kan heel lang alleen zijn, omdat ik me altijd vermaak. Dat komt doordat ik veel hobby’s heb: haken, breien, miniatuurtjes maken, tekenen, taartjes bakken. Maar ik vind het ook leuk om ’s avonds een serietje te kijken of lekker te gamen."

De presentatrice noemt het een "rare tijd met veel onzekerheden", maar ziet het ook als "qualitytime met het gezin." Daarom vindt Bobbi het vreemd dat mensen zich vervelen. "Maak er met z’n allen het beste van, denk ik dan, dat doen wij ook."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Laatste seizoen Empire ingekort vanwege coronavirus

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore