Entertainment

Demi Lovato en Selena Gomez niet langer vriendinnen

15 april 2020 09:03 Aangepast: 15 april 2020 10:50
Beeld © Getty Images

De vriendschap tussen Demi Lovato (27) en Selena Gomez (27) is bekoeld. De zangeressen gaan niet langer als BFF's door het leven, vertelt Demi in 'Harper's Bazaar'.

"Ik zal altijd liefde voor haar blijven voelen en wens haar het allerbeste"

Het leek in januari alsof de dames nog steeds beste vriendinnen waren. Selena jubelde toen op Instagram hoe trots ze was dat Demi voor het eerst na haar overdosis in 2018 weer optrad. 'Ik wou dat er woorden waren om te omschrijven hoe mooi, inspirerend en VERDIEND dit moment was. Demi, ik ben zo blij voor je', schreef ze over haar optreden tijdens de Grammy Awards.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato doneert duizenden dollars aan WHO

Demi reageert nu op de post in het interview. "Wanneer je samen met iemand opgroeit, blijf je altijd liefde voor diegene voelen. Maar ik ben geen vrienden met haar, dus de Instagram-post voelde...", stopt de zangeres midden in een zin. "Ik zal altijd liefde voor haar blijven voelen en wens haar het allerbeste", voegt Demi eraan toe.

De twee voormalige kindsterren raakten bevriend op de set van Barney & Friends en werden op hetzelfde moment vaste gezichten van Disney Channel. Demi en Selena speelden samen in meerdere Disney-producties.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Selena Gomez heeft bipolaire stoornis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore