Ga naar de inhoud
Entertainment

2016 vs. 2020: Louisa Janssen toont transformatie

Louisa Janssen (35) staat al jaren bekend om haar opvallende persoonlijkheid én verschijning. Met haar volle blouse en lippen is ze onmiskenbaar zichzelf. Toch is haar gezicht de afgelopen jaren flink veranderd. Op een foto die Louisa deelt op Instagram is te zien hoe.

"Je moet doen wat je zelf mooi vindt"

We zien links een foto van Louisa in 2016 en rechts een foto uit dit jaar. Het verschil is ontzettend groot, ook al komt dat ook wel een beetje door de lichtinval. We zien vooral dat Louisa's lippen erg veranderd zijn: ze zijn een stukje voller dan voorheen. Ook haar wenkbrauwen zijn anders.

Haar volgers vinden dat Louisa er vroeger mooier uitzag. Een groot deel van hen stelt in de reacties dat Louisa er op de linkerfoto beter uitziet dan op de rechter. 'Maar je moet doen wat je zelf mooi vindt', voegt een van hen toe.

Verjaardag
lees meer:
Verjaardag zoontje Louisa en Rowan groots gevierd

Louisa is momenteel te zien voor een RTL Boulevard Online Serie: Louisa Laat Ze Weer Lachen. Daarin gaat de excentrieke verschijning langs bij mensen die wel een beetje positiviteit kunnen gebruiken. Zo ging ze bijvoorbeeld langs bij realityster Joshua Feytons nadat hij een heftig ongeluk had gehad.

Louisa Laat Ze Weer Lachen: hoe gaat het met Joshua na zijn ongeluk?

08:31