Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe film Michiel Huisman vanaf eind april thuis te zien

'The Other Lamb', een nieuwe Amerikaanse horrorfilm met Michiel Huisman in de hoofdrol, komt 30 april rechtstreeks ‘on demand’ uit. De film zal eerst twee weken op Picl te zien zijn, het online platform van de Nederlandse filmtheaters. Vanaf 13 mei is 'The Other Lamb' ook te zien via andere on demand-kanalen, zoals Pathé Thuis.

Dat heeft distributeur September Film vandaag bekendgemaakt. De Nederlandse bioscopen zijn momenteel gesloten; daarom worden veel titels voortijdig of rechtstreeks ‘on demand’ uitgebracht. Dit gebeurt komende week bijvoorbeeld ook met J’accuse, de omstreden nieuwe film van regisseur Roman Polanski.

Oh
lees ook:
Oh no! Michiel Huisman verlaat The Haunting of Hill House

The Other Lamb speelt zich af in een zelfvoorzienende gemeenschap in het bos waar mensen geen gebruik maken van moderne technologie. Shepherd (Huisman) is de leider en mentor van de groep die in zijn geheel uit vrouwen bestaat. De tiener Selah begint echter naarmate ze volwassen wordt last te krijgen van bloedige visioenen waardoor zij nut en noodzaak van de gemeenschap in twijfel begint te trekken.

Paradepaardje
lees ook:
Paradepaardje Michiel Huisman scoort met nieuwe HBO-serie

De horrorfilm kwam begin april in de VS uit en kreeg daar goede kritieken. Huisman woont en werkt al jaren in de VS. Recent was hij te zien in hitserie The Haunting of Hill House en de film The Red Sea Diving Resort. RTL Boulevard sprak hem daarover.

Michiel Huisman te zien in nieuwe Netflix-film

02:09