Ga naar de inhoud
Entertainment

Tiger Kings Joe Exotic heeft een geheime zoon

Beeld © Netflix

Het wordt alsmaar gekker met 'Tiger King.' De bizarre Netflix-serie maakt veel los bij de kijkers en dat heeft alles te maken met het moordcomplot waarvoor Joe Exotic (57) vastzit, zijn vele tijgers en leeuwen, zijn polygame huwelijk en zijn vete met Carole Baskin (58). Het wordt nog vreemder: de flamboyante leeuwentemmer heeft namelijk een geheime zoon.

"Joe kwam in en uit Brandons leven toen hij opgroeide"

Het leven van Joe is net een soapserie die zich afspeelt in een dierentuin. Dat werd al wel duidelijk uit de Netflix-hit Tiger King, maar door de ongekende populariteit van de show wordt er steeds meer bekend over zijn leven. Zijn nichtje Chealsi Putman zoekt namelijk de publiciteit op om de kijkers te waarschuwen geen medelijden met hem te hebben. Zo vertelt ze nu bijvoorbeeld dat hij een geheime zoon heeft. 

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe Tiger King-aflevering komt al bijna naar Netflix

Tiger King liet praktisch ieder detail van Joe's leven zien, maar niet van hem als vader. En dat klopt ook wel, vertelt Chealsi aan Daily Mail. De exotische man had voorheen een relatie met ene Kim. In de jaren '80 werkte hij nog als politiechef in Eastvale, Texas en kreeg toen samen met Kim een zoon, Brandon Chappell. Inmiddels is de beste man 38 jaar, maar hij heeft geen contact met zijn vader. "Joe kwam in en uit Brandons leven toen hij opgroeide", verklaart Chealsi aan Daily Mail

Tiger
Lees ook:
Tiger King nu al één van de meest bekeken Netflix series ooit

"Op een gegeven moment werkten Brandon en zijn toenmalige vrouw zelfs in de zoo van Joe", gaat ze verder. "Hij vertelde met trots aan iedereen dat het zijn zoon was." Brandon is zelfs onopvallend te zien in sommige Tiger King-afleveringen. Maar tegenwoordig botert het niet tussen vader en zoon. Het ging mis toen Joe probeerde Brandons vrouw zover te krijgen om frauduleuze activiteiten uit te voeren met de boekhouding van de dierentuin. Daarna vertrokken Brandon, zijn vrouw en hun kinderen. 

Tiger
Lees ook:
Tiger King krijgt nóg een vervolg over mysterieuze dood

Het gigantische succes van Tiger King komt niet uit de lucht vallen. In de video hieronder zie je waarom. 

Waarom iedereen het over de Netflix-docu Tiger King heeft

01:28

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore