Entertainment

Johnny de Mol bedankt kijkers voor The Passion

10 april 2020 13:43 Aangepast: 10 april 2020 13:44
Beeld © ANP

'The Passion' zit er weer op voor dit jaar. Het was behoorlijk anders dan voorgaande jaren, maar presentator Johnny de Mol (41) is alsnog erg tevreden over het eindresultaat. Daarom bedankt hij zijn volgers en de kijkers van de show op Instagram.

"Nederig, dankbaar en supertrots"

Johnny was de verteller van The Passion dit jaar, maar het paasspektakel zag er natuurlijk heel anders uit door de coronacrisis. De presentator pakt zijn kans om de 2,7 miljoen kijkers van dit jaar te bedanken voor hun steun en zelf terug te blikken op de ervaring. 'Nederig, dankbaar en supertrots' is hij op het programma, vertelt hij op Instagram. 'Hulde aan de geweldige productie en medewerkers van The Passion.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Johnny de Mol zag The Passion eigenlijk niet meer zitten

Ook neemt Johnny een momentje voor de mensen die 'zijn/haar angsten heeft gedeeld' dit jaar. 'Jullie staan er niet alleen voor. Dat is wel duidelijk. Een avond om niet te snel te vergeten. Samen sterk.' De presentator weet de juiste snaar te raken bij zijn volgers. 'Wat heb je het goed gedaan. Kippenvelmomenten', 'Je hebt het prachtig verwoord' en 'Het kwam binnen' klinken de lovende reacties onder het bericht. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny de Mol hoeft niet per se meer kinderen

The Passion had er eigenlijk heel anders uit moeten zien dit jaar. De hoofdrolspelers vertellen er alles over in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore