Entertainment

Kijkers vinden houvast tijdens The Passion

09 april 2020 21:36 Aangepast: 09 april 2020 21:36
Beeld © ANP

Vanwege de huidige coronacrisis is dit 'The Passion' dit jaar afgelast. Om die reden is er een heuse jubileumeditie opgezet, met hoogtepunten uit de afgelopen tien jaar. En ook deze editie maakte indruk bij de kijkers thuis.

"Nu begin ik toch te huilen"

De liedjes die gespeeld worden, slaan allemaal op de situatie waar we als Nederland, maar eigenlijk de hele wereld, in verkeren. En dat komt binnen bij de kijkers thuis.

Het is Johnny de Mol die de verschillende liedjes aan elkaar praat. Dat doet hij door ook zijn eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Zo mist hij zijn moeder Willeke Alberti ook en deelt hij dat hij hoopt haar zo snel mogelijk weer te zien.

 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Jubileumeditie The Passion toont het beste van afgelopen jaren

Normaal gesproken zien we door het Paasverhaal, de processie van het grote witte kruis door de gaststad. Dan worden altijd persoonlijke verhalen verteld. Dit jaar zijn die verhalen er óók, maar dan online in gestuurd. Veel mensen deelden wat hen deze tijd bezighoudt. Het ene verhaal nog mooier dan het andere.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Johnny de Mol zag The Passion eigenlijk niet meer zitten

Uiteindelijk is wel duidelijk dat veel van de kijkers thuis ook snakken naar een warm gevoel. Veel mensen houden het niet droog bij de liedjes die voorbij komen, in deze onzekere tijd.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore