Entertainment

Davina Michelle wil geen langere versie van 17 Miljoen Mensen

09 april 2020 20:46 Aangepast: 09 april 2020 21:55
Beeld © ANP

Davina Michelle brengt ondanks het succes van 17 Miljoen Mensen met Snelle geen nieuwe versies meer uit van het nummer. De zangeres wil het succes niet uitmelken, zegt ze in gesprek met Radio 538.

"Ik denk dat het mooi is zo"

"Ik denk dat het mooi is zo. Ik hoop dat het een hele korte coronaperiode wordt en ik denk dat het liedje dat heel mooi weerspiegelt. Toen het uitkwam, dacht ik: dit is het gewoon", aldus Davina. Het liedje was de afsluiter van het eerste concert dat Davina Michelle gaf in een leeg Ahoy en werd na afloop massaal gestreamd. Het nummer, dat slechts 1 minuut en 47 seconden duurt, werd een nummer 1-hit.

Ook de andere 17 Miljoen Mensen-concerten, waarvan vrijdag de laatste wordt uitgezonden, werden afgesloten met een nieuwe versie van de nederpopklassieker van Fluitsma & Van Tijn. Davina sloot eerder niet uit dat er meerdere versies uit zouden komen of misschien alle versies bij elkaar zou plakken voor een langer nummer.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Fans lovend over Davina Michelle en Maan met '17 Miljoen Mensen'

"Dan wordt het misschien een beetje uitgemolken en een beetje gezeik", vindt Davina nu. "Ik vind het juist wel sterk dat het kort en krachtig is. Voor zover ik weet is alles benoemd en is de boodschap overgekomen."

In de eerste drie afleveringen van 17 Miljoen Mensen waren Snelle en DI-RECT, Maan en Rolf Sanchez en Glen Faria en Alain Clark te gast bij Davina Michelle. In de laatste show zingen Wulf en Emma Heesters mee.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore