Entertainment

Bridget en André maken opwachting in alternatieve Passion

09 april 2020 13:16 Aangepast: 09 april 2020 13:37
Beeld © ANP

Zelfs de Amerikaanse president Donald Trump en de Belgische groep K3 verschenen donderdag in de alternatieve editie van The Passion die het komediegezelschap De Lama's presenteerde. Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Tijl Beckand maakten een 'Happy Passion' waarin de hoofdrollen werden gespeeld door poppetjes die waren gemaakt van afbeeldingen van BN'ers.

In de bijna dertig minuten durende alternatieve Passion worden de hoofdrollen vertolkt door ‘Andrézus’ Hazes, ‘Petrus’ R. de Vries en Bridget Maasland. Pierre Bokma ‘speelt’ Pilatus en de gezichtsafbeelding van koning Willem-Alexander is gebruikt voor de rol van Barabbas. Donald Trump verscheen in beeld als de man die Drezus en zijn apostelen het laatste avondmaal voorschotelt. K3 figureerde als Romeinse soldaten die Drezus oppakken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo gaat 10-jarig jubileum The Passion er vanavond uitzien

De drie Lama's hebben zelf alle stemmen ingesproken en -gezongen. De Happy Passion was aflevering 21 in de reeks Quarantaine TV, een item dat zij dagelijks op YouTube zetten gedurende de coronacrisis. De muziek werd verzorgd door Sven Figee, bekend van de band Sven Hammond.

Quarantaine TV heeft zich de afgelopen twee weken ontpopt tot een grote hit op YouTube. De meeste afleveringen zijn door bijna 100.000 mensen bekeken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lama’s verzinnen alternatief voor The Passion

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore