Ga naar de inhoud
Entertainment

Gevaarlijkste Wegen keert terug op de buis

Beeld © ANP

Het NPO 3-reisprogramma 'De Gevaarlijkste Wegen' keert terug op televisie. PowNed heeft het programma overgenomen van BNNVARA, die het vorig jaar na vier seizoenen afdankte. Het nieuwe seizoen begint op 26 april, zo heeft PowNed donderdag bekendgemaakt.

"Een prachtig reisprogramma en een bewezen titel"

Voorzitter en hoofdredacteur Dominique Weesie is blij dat PowNed De Gevaarlijkste Wegen aan zijn rijtje programma’s mag toevoegen en daarmee een titel kan behouden voor NPO 3. "Een prachtig reisprogramma en een bewezen titel die goed past bij onze nieuwe, bredere koers."

Olcay
Lees ook:
Olcay werd 'verliefd' op Robert tijdens De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Aan het programma wordt inhoudelijk dan ook niet gesleuteld. In elke aflevering trotseren twee BN'ers die elkaar niet kennen samen de gevaarlijkste wegen van de wereld: van riskante modderwegen langs steile afgronden tot extreme bergpassen. Ondertussen leren de twee hoofdgasten elkaar beter kennen.

Dit seizoen zijn de koppels Guido Weijers en Abbey Hoes, Steven Brunswijk en Melody Klaver, Janice Forester en Daniel Boissevain, Michael Boogerd en Edson da Graça, Rintje Ritsma en Gaby Blaaser, Ryanne van Dorst en Famke Louise en Dilan Yurdakul en Renate Gerschtanowitz.

Josje
Lees ook:
Josje Huisman probeert drugs bij Gevaarlijkste Wegen
Bron: ANP