Entertainment

Roxeanne Hazes zet jarige vriend in het zonnetje

09 april 2020 10:14 Aangepast: 09 april 2020 14:15
Beeld © Instagram @roxeannehazes

Erik Zwennes, de verloofde van Roxeanne Hazes (27), mag vandaag 35 kaarsjes uitblazen. Een reden voor een bescheiden, quarantaine-proof feestje.

"Mijn aller-, allerliefste is jarig!"

Ook al kunnen Erik en Roxeanne zijn verjaardag niet samen met vrienden en familie vieren op dit moment, de zangeres grijpt haar kans om Erik op Instagram in het zonnetje te zetten. 'Mijn aller-, allerliefste is jarig!' laat ze weten. De zangeres 'had hele andere plannen' voor zijn verjaardag, maar belooft het 'dubbel zo hard' te vieren 'wanneer we dat weer mogen'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoontje van Roxeanne Hazes laat haar zelfs op de wc niet alleen

Voor deze mijlpaal wilde Roxeanne haar lief trakteren op een reis, maar in de tussentijd moeten ze maar 'lekker fantaseren' over hun 'nog niet geplande tripje.' Wanneer Erik de reischeque mag innen, blijft onduidelijk - voorlopig valt er natuurlijk nog niets te plannen. Maar Rox en haar mannetje kunnen in elk geval alvast genieten van de vele felicitaties die binnenstromen onder haar bericht. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes blij met 'twee heerlijke mannen' in haar leven

Rachel Hazes, de moeder van Roxeanne, kan dus ook niet langskomen voor Eriks verjaardag. Of dat überhaupt het geval zou zijn geweest valt te betwijfelen. Moeder en dochter zouden namelijk niet meer zo lekker gaan samen, al wil de zangeres daar verder niet te veel over kwijt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore