Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Paul Walker deelt ontroerend filmpje van overleden vader

Beeld © Getty Images

Meadow (21) is de dochter van de overleden acteur Paul Walker. Haar doel is om zijn nalatenschap door te voeren en dat doet ze via social media. Met haar laatste filmpje doet ze menig 'Fast & Furious'-hart smelten.

"Ik had nooit gedacht dat ik dit zou delen"

Paul en zijn dochter Meadow waren twee handen op één buik en met haar laatste Instagramvideo bewijst de 21-jarige dat nog maar eens. In het oude filmpje verrast ze haar vader op de set van Fast & Furious. "Hoi", zegt ze terwijl hij de deur opendoet en schrikt van haar aanwezigheid. "Wat?! Ik schrok me een hoedje", reageert hij voordat hij haar in zijn armen neemt. De video levert veel emotionele en liefdevolle reacties op. 

Walmart
Lees ook:
Walmart maakt grap over Paul Walker: 'Onze excuses'

Meadow deelt niet vaak wat op social media, maar wilde dit filmpje graag wereldkundig maken. "Ik had nooit gedacht dat ik dit zou delen. Maar het voelde goed", zet ze erbij. Bovendien wil ze iedereen eraan herinneren hoe belangrijk het is om 'goed te zijn' en 'veilig te blijven' tijdens de coronacrisis. Naast haar aanwezigheid op social media, doet Meadow haar vaders eer aan door zijn Paul Walker-stichting voort te zetten. Op dit moment zetten zij zich in voor de voedselbank van Los Angeles, zodat men kan blijven eten tijdens de coronacrisis. 

'Personage
Lees ook:
'Personage Paul Walker keert terug in Fast & Furious 9'

Ook zonder Paul blijven de fans van Fast & Furious massaal naar de bioscoop gaan. De spin-off van de populaire filmreeks werd ook goed ontvangen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Fast & Furious spin-off wordt goed ontvangen

04:28