Entertainment

Bridget Maasland geeft een tour van haar huis

07 april 2020 20:58 Aangepast: 07 april 2020 20:58
Beeld © ANP

De verveling slaat toe voor Bridget Maasland (45). De presentatrice zit net als vele Nederlanders thuis door het coronavirus, maar weet toch wat leven in de brouwerij te brengen door een huistour te geven op Instagram.

"Alle gezelligheid komt een beetje van mijzelf"

Altijd al willen weten hoe het huis van Bridget eruitziet? Dan is dit de uitgelezen kans. De presentatrice heeft haar volgers namelijk getrakteerd op een ware tour van haar Amsterdamse stulpje. "Alle gezelligheid komt een beetje van mijzelf", zet ze erbij. Ook vertelt ze waar haar decor ongeveer vandaan komt, namelijk uit haar eigen winkel Melting Pot. Hier werkt ze samen met haar moeder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard: 'Relatie André en Bridget was gedoemd te mislukken'

Waarom Bridget haar woning aan haar fans toont, is onduidelijk. Maar haar volgers klagen zeker niet en strooien met complimentjes onder de video's. "Knus huis", vindt er eentje. "Prachtig", stelt een ander. Weer een ander vindt het 'zó mooi'. Bridget focust zich lekker op haar stulpje, maar dat is niet het enige waar haar aandacht op dit moment ligt. In de video hieronder verklaart ze dat ze zich volledig op de toekomst gaat richten. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore