Ga naar de inhoud
Entertainment

'Netflix werkt aan spin-off van hitserie La Casa de Papel'

Beeld © Netflix

Dat 'La Casa de Papel' een van de populairste series op Netflix is, dat is de streaming-gigant zelf zéker niet ontgaan. Het lijkt er sterk op dat Netflix met een spin-off van de Spaanse reeks komt. Ay caramba!

"We zouden van ieder persoon in de serie wel een spin-off kunnen maken"

Jesús Colmenar, de producent van La Casa de Papel, heeft aan fans laten weten dat het Amerikaanse bedrijf serieus nadenkt over een spin-off van de show. Ook showrunner Alex Pina hintte hierop, maar wilde verder geen details vrijgeven. "Er zijn vele mogelijkheden voor spin-offs, omdat alle personages in de huidige serie zo sterk zijn", zei hij hierover.

Spoilers!
Lees ook:
Spoilers! Fans La Casa de Papel betreuren overleden personage

Fans lieten via social media doorschemeren dat zij het personage Berlin graag in een solo-serie zouden willen zien. Pedro Alonso speelt die rol in La Casa de Papel, maar ook hij wil er nog niets over kwijt. "We zouden van ieder persoon in de serie wel een spin-off kunnen maken", beaamde hij. 

Finalmente!
Lees ook:
Finalmente! De nieuwste La Casa de Papel staat online

Het is dus nog gissen wie er vandoor gaat met een eigen serie. In de tussentijd kun je in ieder geval genieten van het nieuwe vierde seizoen van La Casa de Papel (of alles in één keer opnieuw bingewatchen, natuurlijk). RTL Boulevard sprak met de castleden over de nieuwe reeks. Je ziet het in de video hieronder.