Entertainment

Zegt Leontine de achternaam Borsato vaarwel?

06 april 2020 11:35
Beeld © ANP

Marco (53) en Leontine (52) Borsato vormen al een tijdje geen liefdeskoppel meer, maar de scheiding is nog niet officieel rond. Leontine lijkt daar wel aan toe te zijn, want ze zou een eerste stap op weg naar een nieuw leven hebben gezet. Hoe? Door de naam 'Borsato' vaarwel te zwaaien.

"We zijn dankbaar voor de mooie jaren"

Leontine en Marco hebben een punt achter hun huwelijk gezet, maar de scheiding is nog niet officieel afgerond. Toch lijkt het erop dat zij al een eerste stap heeft gezet richting een eigen leven. Leontine is ambassadrice van de BankGiro loterij en zij hebben tezamen een brief naar buiten gebracht. En daar zat iets opvallends tussen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de rots in de branding van Leontine

Meestal sluit Leontine haar bericht af met haar volledige naam, maar dit keer ontbrak de beroemde Borsato-achternaam. Toeval of niet, het lijkt erop dat ze volledig afstand doet van haar ex-man. De twee lieten op 4 februari weten niet meer samen te zijn na een huwelijk van 23 jaar. "We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven", liet het stel destijds weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jada Borsato heeft belangrijke boodschap voor moeder Leontine

Waar het precies misging tussen Leontine en Marco wil het voormalige stel niet vertellen. Wel werd duidelijk dat de zanger er een buitenechtelijke affaire op nahield met pianiste Iris Hond. In de video hieronder zie je hoe het liefdesleven van Marco en Leontine ten ondergang ging. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore