Entertainment

Brutale diefstal tijdens opnames Beter Laat Dan Nooit

06 april 2020 09:54 Aangepast: 06 april 2020 09:55
Beeld © RTL/William Rutten

Op vakantie gaan met bejaarde mannen is nog nooit zo spannend geweest. Barrie Stevens (75) vertelt aan het weekblad 'Party' dat de opnames van 'Beter Laat Dan Nooit' flink zijn verstoord.

"Dat is de minder leuke kant aan ons reisverhaal"

Katja Schuurman nam Barrie, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox mee op sleeptouw naar Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië voor het programma Beter Laat Dan Nooit. Wat één groot feest had moeten zijn, eindigde in een flinke domper. "In Rio is er gestolen van een paar medewerkers van ons team", laat Barrie weten aan Party

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit

Het vrolijke viertal en de zwangere presentatrice waren aangeslagen na het tafereel. "Dat is de minder leuke kant aan ons reisverhaal", gaat Barrie verder. Er zijn volgens hem onder andere twee telefoons en een ketting gestolen door de boeven. Volgens Barrie is er 'misschien nog wel meer weg'. Het zit hem dwars. "Dingen waarvan je denkt: gadverdamme, waarom moet dat nou?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Katja Schuurman heeft het zwaar

"Het heeft toch wel invloed op de groepssfeer", aldus Barrie. Ondanks het verdriet van de verloren spullen, begrijpt hij wel waardoor het komt. "Je bent in een omgeving waarvan je denkt: die mensen hebben ook niks. Ze zien ons als kapitalistische toeristen en we straten uit dat we alles hebben. Dat is de tragiek. Voor mensen die niks hebben ben je een prooi."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Barrie Stevens annuleert zijn theatertournee

Het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit is vanaf 22 april te zien bij RTL4. In de video hieronder geven de mannen alvast een tipje van de sluier over hun nieuwe avontuur. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore