Ga naar de inhoud
Entertainment

Het is finito tussen Matthy en Kelly uit Love Island

Beeld © RTL

We zouden bijna kunnen spreken van een knipperlichtrelatie, maar de liefde tussen Love Island-kandidaten Matthy en Kelly is nu écht voorbij, zo maken ze bekend op Instagram.

"Wij hebben besloten om beide alleen verder te gaan"

Het stel deed mee aan het eerste seizoen van Love Island en leek in elkaar de ware te hebben gevonden. Toch is de vlam tussen de twee gedoofd en zijn ze bijna drie weken geleden uit elkaar gegaan. “De laatste tijd krijgen Kelly en ik veel berichten over of wij nog bij elkaar zijn”, schrijft Matthy in een Instagram story. “Wij hebben besloten om allebei alleen verder te gaan.”

Love
Lees ook:
Love Island-Matthy en Kelly zijn toch nog samen

Volgens Matthy is er niks ergs tussen de voormalige tortelduifjes gebeurd, maar is er sprake van ‘twee mensen die van elkaar houden maar ieder een eigen weg kiezen.’ “We hebben geen behoefte gehad om dit eerder te delen.”

Het is niet de eerste keer dat de twee afscheid van elkaar nemen. Zo werd in februari ook al bekend dat ze niet langer meer samen zouden zijn, maar blijkbaar gaven de twee het weer een kans. Nu de breuk voorgoed lijkt, zijn er nog maar twee stellen over uit het eerste seizoen van Love Island. Stenn en Rowéna en Denzel en Aleksandra zijn momenteel nog gelukkig in de liefde.

Love
Lees ook:
Love Island-Melany in tranen tijdens confrontatie met Matthy

Love Check-up: Denzel en Aleks willen samenwonen

09:55