Entertainment

Coronavirus velt Joe Exotic uit Tiger King

03 april 2020 09:56 Aangepast: 03 april 2020 10:41
Beeld © Netflix

In navolging van veel andere sterren heeft ook Joe Exotic (57), oftewel Joe Maldonado-Passage, heeft het coronavirus opgelopen. De 'Tiger King'-ster zit in de gevangenis een 22-jarige celstraf uit, maar is tijdelijk overgeplaatst naar een ziekenhuis. Dat blijkt uit het gevangenisrapport.

Zo'n beetje heel Nederland zit massaal vanaf de bank Tiger King te bingewatchen op Netflix, maar voor hoofdpersoon Joe gaat het er heel anders aan toe. De excentriekeling werd veroordeeld tot 22 jaar in het gevang, wat geen pretje is. Nu komt daar nog eens bovenop dat hij besmet is met COVID-19. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tiger King-Joe Exotic wil dat Brad Pitt hem speelt in biopic

Onlangs werd Joe nog overgeplaatst van een provinciale gevangenis naar een grotere gevangenis in Texas. Door het heersende virus en zijn gevagenistransfer werd hij in zelfisolatie geplaatst. Hier heeft de tijgertemmer zitten broeden op het plan om een biopic te laten maken over zijn leven. Zo heeft hij voorgesteld om Brad Pitt te casten om hem te spelen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Tiger King-Joe Exotic overspoeld met steunbetuigingen'

Tiger King staat bol van de polygame relaties, tijgers, leeuwen, vetes, huurmoordenaars en gevangenisstraffen. Geen wonder dus dat het een wereldwijd succes is. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore