Entertainment

Aaron Carter de weg kwijt? Deze video doet vermoeden van wel

02 april 2020 15:31
Beeld © Getty Images

Dat het niet zo lekker gaat met Aaron Carter (32) is al tijden duidelijk: het broertje van Backstreet Boy Nick (40) wordt geplaagd door verslavingen en kwam de laatste jaren geregeld negatief in het nieuws. We hadden gehoopt dat het langzamerhand wat beter met hem zou gaan, maar het voormalige kinderidool lijkt nu juist nog meer de weg kwijt te zijn.

"Hij heeft serieus hulp nodig"

Van popidool naar gladiool. Aaron Carter gaat door een zware periode. Waar hij ooit nog met liedjes als 'I Want Candy' succes had bij zeeën van jonge meisjes, moet hij nu onder rechterlijke macht al zijn vuurwapens afstaan en maakt hij eindeloos veel ruzie met zijn familie - en dan voornamelijk met broer Nick. In de tussentijd gebruikt Aaron social media om nog een beetje in the picture te blijven. Zo heeft hij een OnlyFans-account, waar volgers voor een geldbedrag naaktfoto's kunnen kopen. Op Instagram Stories pakt hij het heel anders aan: daar rookt hij een jointje dat hij vervolgens opeet. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aaron Carter neemt een pauze van sociale media

Aaron ging recentelijk, al blowend, live op Instagram. Dat is tot daaraan toe, maar vervolgens doet hij het ongelooflijke: 'eat the roach'. Bij die bizarre trend eten jongeren het laatste stukje van een wietsigaret daadwerkelijk op. Aaron draait zijn hand er niet voor om.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aaron Carter gaat door het lint tegen rechter na wapenvonnis

Roddelkoning Perez Hilton deelt het filmpje op Instagram en dat levert veel bezorgde reacties op. "Wauw. Hij gebruikt vast meer dan alleen wiet", denkt één volger. "Zielig. Hij is zo ver heen en denkt waarschijnlijk zelfs dat dit cool is", aldus een ander. "Ik zou daarvan overgeven", "Hij heeft serieus hulp nodig" en "Wat een idioot" klinkt het verder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Na moeilijke periode belandt Aaron Carter in het ziekenhuis

De voortdurende ruzie tussen Aaron en zijn broer Nick liep enige tijd geleden flink uit de hand. In de video hieronder zie je waarom. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore