Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels zit vast in sexy satijnen pakje van vriendin Jessie

Beeld © ANP

De 'Flip the Switch'-challenge op TikTok is een van de vele troeven die wordt ingezet om door corona-quarantaine veroorzaakte verveling tegen te gaan. Ook Kaj Gorgels (29) en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk (25) doen gezellig mee aan de hype, maar hun deelname heeft verstrekkende gevolgen.

"Kaj heeft overduidelijk een verborgen talent"

Jessie deelt het TikTok-filmpje ook op Instagram en daarop is te zien hoe Jessie een dansje uitvoert terwijl Kaj staat te filmen. Als het licht uitgaat zijn, zoals de bedoeling is bij deze challenge, de rollen omgedraaid. Ineens staat Kaj in het satijnen pakje van zijn vriendin te dansen.

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels krijgt mes in knie tijdens vaatwasser-ongeluk

Jessie schrijft erbij dat ze op voorhand al niet te hoge verwachtingen van de talenten van haar vriend. “Maar Kaj heeft overduidelijk een verborgen talent, deze man kan dansen.”

Toch eindigt het filmpje totaal anders dan de twee voor ogen hadden. Want het pakje aan krijgen is één ding, de kleding van je vriendin ook weer uittrekken is iets compleet anders. “We zijn wel drie uur bezig verder en mijn satijnen pakje kan de prullenbak in”, vervolgt Jessie.

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels overvallen op vakantie

De 'Flip the Switch'-challenge is lang niet de enige internet-uitdaging die nu rondgaat. Victor Brand deed vandaag nog mee aan een heel andere challenge.