Entertainment

Tiger King-Joe Exotic wil dat Brad Pitt hem speelt in biopic

02 april 2020 15:16
Beeld © Netflix

Als het aan Joe Exotic (57) ligt, wordt de casting voor een film over zijn leven heel interessant. En heel duur. De extravagante leeuwentemmer en vermeende huurder van een hitman wil namelijk niemand minder dan Brad Pitt (56) rekruteren om hem te spelen in zijn biopic.

"Hij wil dat Brad Pitt of David Spade hem vertolkt"

Tiger King is de zoveelste hitserie die Netflix op de markt heeft gebracht. De aandacht voor de docu-reeks heeft ertoe geleid dat de streamingdienst nu overweegt om een film te maken over het leven van hoofdpersoon Joe Exotic. En hij heeft al twee acteurs in zijn hoofd die dat uitmuntend zouden kunnen, zo laten makers Eric Goode en Rebecca Chaiklin weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Tiger King-Joe Exotic overspoeld met steunbetuigingen'

"Hij wil dat Brad Pitt of David Spade hem vertolkt", vertelt Rebecca aan The Hollywood Reporter. David Spade speelde in een eerdere film al Joe Dirt, waarin hij hetzelfde kapsel als Joe Exotic liet aanmeten. Bovendien komt er een nieuwe serie over de tijgerfanaat. Wie Carole Baskin, Joe's aartsrivale, daarin gaat spelen is al wel bekend: Kate McKinnon. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tiger King-ster Joe Exotic vroeg Marilyn Manson om hulp

Joe's echtgenoot Johny Finlay heeft zijn voorkeur ook al uitgesproken: hij hoopt dat Channing Tatum hem wil spelen in de film. Verder hebben Dax Shephard en Edward Norton aangeboden om de tijgertemmer te vertolken. De fans van Tiger King hebben Friends-actrice Lisa Kudrow naar voren geschoven om Carole te spelen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom iedereen het over de Netflix-docu Tiger King heeft

Tiger King is het zoveelste succesnummer van Netflix, maar waar komt die fascinatie met true crime-series toch vandaan? Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore