Entertainment

Cornald Maas: 'Ook songfestival 2021 nog onzeker'

02 april 2020 11:45
Beeld © KRO-NCRV

Het wordt een jaar zonder Eurovisiesongfestival, dat was al bekend. Het liedjesfestijn wordt vanwege het coronavirus naar 2021 verplaatst, maar volgens Cornald Maas (57) is het nog maar de vraag of het dan wél door kan gaan.

"Je kunt er nu nog niets over zeggen"

Cornald was gisteravond te gast in talkshow M, waar hij zijn twijfels daarover uitsprak. “Misschien gebeurt het wel in een aangepaste vorm, ook over een jaar. Je kunt er nu nog niets over zeggen. De ambitie is er wel.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cornald Maas: eerste halve finale is nog geen poule des doods

Volgens de songfestivalkenner is het nog onduidelijk hoe de gehele situatie zich gaat ontwikkelen. “Je weet ook niet hoe de situatie is over een jaar. Is er dan al een vaccin en werkt dat dan voldoende?”

Sietse Bakker, executive producer van het muziekspektakel, kijkt er positief tegenaan. “We hopen natuurlijk allemaal dat we volgend jaar het songfestival alsnog in Nederland kunnen houden. Daar wordt achter de schermen ook hard aan gewerkt om dat voor elkaar te boksen.”

“Het is een heel gekke tijd. We weten nog nauwelijks wat er volgende week gebeurt in Nederland, Europa en de wereld, maar iedereen is ontzettend positief”, vervolgt hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen vertelt over vernieuwde songfestivalplannen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore