Entertainment

'Tiger King-Joe Exotic overspoeld met steunbetuigingen'

02 april 2020 11:16 Aangepast: 02 april 2020 11:23
Beeld © Netflix

Het is een van de succesvolste Netflix-producties van dit moment: ‘Tiger King’. In de reeks volgen we onder meer de excentrieke Joe Exotic, die momenteel in de gevangenis zit. Volgens zijn echtgenoot Dillon Passage wordt Joe overladen met steunbetuigingen.

"Hij houdt van de aandacht"

Dillon vertelt aan het radioprogramma van Andy Cohen dat Joe momenteel in isolatie zit vanwege het coronavirus, maar geniet van alle aandacht die hij dankzij de reeks heeft gekregen. “Hij heeft honderden emails ontvangen en heeft er een dagtaak aan om ze allemaal te lezen”, zo vertelt Dillon, die zelf ook in de reeks te zien is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tiger King-ster Joe Exotic vroeg Marilyn Manson om hulp

“Mensen van de over de hele wereld sturen hem steunbetuigingen met daarin teksten als ‘Team Joe en ‘Free Joe’. Joe lacht zich ook rot om alle memes die over hem worden gemaakt”, vervolgt Dillon. “Hij houdt van de aandacht.”

Het hele interview luister je hier:

Joe Maldonando-Passage, zoals Exotic eigenlijk heet, zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit omdat hij een moord aan het voorbereiden was op rivaal Carole Baskin, die eveneens een prominente rol heeft in de serie.

Alles over de bizarre Netflix-serie zie je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Populaire serie Mocro Maffia krijgt derde seizoen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore