Entertainment

Patty Brard emotioneel door het missen van broers verjaardag

01 april 2020 15:29
Beeld © Instagram @pattybrard

Jarig zijn tijdens de coronacrisis is geen gezellige boel. Vrienden en familie kunnen natuurlijk niet langskomen om te zien hoe je de kaarsjes uitblaast. Ook voor de recent jarige Patty Brard (65) was dit het geval. Maar ze is niet de enige in haar familie die zelf de slingers op moet hangen.

"Ik ben blij dat ik jouw zusje mag zijn!" 

Patty moest onlangs 65 kaarsjes in haar eentje uitblazen, maar ook voor haar broer Dennis is er geen partijtje georganiseerd. "Mijn allerliefste broer verjaart op 1 april!", schrijft de presentatrice bij een wel heel zoete foto samen met Dennis en hun moeder. "Helaas kunnen we dat niet samen vieren." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John de Mol wilde Patty ontslaan als haar gewicht veranderde

Toch proberen de Brardjes er het beste van te maken. "Hij gaat wel een taartje afgeven bij onze moeder en zwaaien vanaf de straat", vertelt Patty over Dennis' plannen. "En FaceTimen met mij natuurlijk!" Ook wil ze nog even duidelijk maken hoeveel ze geeft om haar broer. "Ik ben zo trots op de daadkracht en de loyaliteit van mijn grote broer! Ik ben blij dat ik jouw zusje mag zijn!" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard: 'Relatie André en Bridget was gedoemd te mislukken'

Ter ere van haar eigen verjaardag bracht Patty een boek uit waarin ze open kaart speelde over haar leven. Hierin deed ze onder andere onthullingen over haar tijd in de meidengroep Luv'. Maar dit viel niet in goede aarde bij haar voormalige collega's, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore