Entertainment

Nikkie de Jager blikt terug en deelt foto uit haar jeugd

01 april 2020 09:23
Beeld © Instagram @nikkietutorials

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, deelt op Instagram een bijzondere foto met haar 14 miljoen 'glow babies'. "2020 heeft mijn leven totaal veranderd en werd soms heel, heel erg duister. Maar als ik er nu op terugkijk, heb ik me nog nooit zo vrij gevoeld", aldus de 26-jarige.

"Ik weet nog dat ik doodsbang was, maar tegelijkertijd ook heel sterk"

De foto is gemaakt op de dag dat Nikkie zichzelf opnieuw voorstelde aan haar klasgenootjes. "Het was de eerste dag dat ik meisjesachtige kleren aantrok en mijn haar in vlechtjes deed. Ik weet nog dat ik doodsbang was, maar tegelijkertijd ook heel sterk", schrijft de YouTube-ster bij de emotionele post. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

NikkieTutorials showt voor het eerst haar domein

Nikkie vervolgt dat ze zou willen dat ze het meisje dat ze toen was zou kunnen knuffelen, haar recht in haar ogen zou kunnen aankijken en haar zou kunnen vertellen hoe dapper ze is. In dezelfde post deelt de beauty-goeroe ook een foto van afgelopen week waarop, zoals ze zelf omschrijft, 'een sterke vrouw die soms nog steeds bang voor de wereld is, maar wel weet dat ze fantastisch gesteund wordt' te zien is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie de Jagers sneer naar Ellen internationaal in het nieuws

2020 is nu al een jaar vol ups en downs voor de YouTube-ster. In januari kwam ze noodgedwongen uit de kast als transgender, nadat ze gechanteerd werd. Maar er waren ook mooie momenten. In deze video vertelt ze over haar bewogen jaar:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore