Entertainment

3FM-dj Rámon kampt al maanden met ernstige burn-out

31 maart 2020 20:49 Aangepast: 31 maart 2020 21:28

Het gaat langzamerhand weer beter met Rámon Verkoeijen. De 3FM-dj is momenteel herstellende van een burn-out en is op de weg terug. "Het gaat een beetje met ups and downs", zei hij dinsdag in de allerlaatste editie van het programma Mark+Rámon. "Het is een beetje zoals het weer. De zon gaat steeds meer schijnen."

"Zelfs van niets doen zou je een burn-out kunnen krijgen"

Half december werd bekend dat Rámon voorlopig rust moest nemen "wegens persoonlijke omstandigheden". Dat betekende onder meer dat hij Serious Request moest missen. De 34-jarige radiomaker was toen al enige tijd niet meer in de uitzendingen van Mark+Ramon te horen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Timur Perlin vervangt tijdelijk Rámon Verkoeijen op 3FM

De dj heeft naar eigen zeggen veel steun aan de tientallen berichtjes die hij nog wekelijks krijgt van luisteraars. "Heel veel mensen snappen een burn-out niet, en al helemaal niet bij een radio-dj", zei Rámon dinsdag. "En al helemaal niet bij een radio-dj die niet eens zelf de muziek instart. Het is gewoon een opsomming van heel veel dingen die gebeurd zijn. Zelfs van niets doen zou je een burn-out kunnen krijgen."

Als Rámon weer aan het werk gaat, zal hij op een ander tijdstip moeten beginnen. Woensdag start de nieuwe programmering van 3FM. Hij en zijn maatje Mark van der Molen verhuizen van de middag naar de avond. "Ik heb er heel veel zin in. Ik heb zin om te beginnen. Alleen nog even wachten op m'n lijf."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder 3FM dj Rámon Verkoeijen overleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore