Entertainment

Temptation-Amber doet uit de doeken hoe het gaat met Arda

31 maart 2020 15:45
Beeld © RTL

Op tv is het nog een hete boel op 'Temptation Island', maar inmiddels zitten de verleiders en de deelnemers allemaal weer thuis in quarantaine. Verleidster Amber vertelt op YouTube over haar avontuur in de show en haar vermeende affaire met deelnemer Arda.

"Spijt heb ik zeker niet"

In de afleveringen wordt al duidelijk dat Amber het erg gezellig heeft met Arda. Het lijkt erop dat de vonk ook in Nederland is overgeslagen, aangezien de twee samen in quarantaine lijken te zitten. Dat blijkt uit 'onderzoek' van Team Tempa op Facebook. De brunette geeft nu zelf duidelijkheid op YouTube. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het lijkt dik aan tussen Arda en Amber uit Temptation

"Of ik seks zou hebben op tv? Daar ga ik nu nog niets over zeggen", stelt Amber in haar video. "Spijt heb ik zeker niet", vertelt ze over haar ervaring, "het leukste was gewoon de groepssfeer. (...) Het was één hechte groep, we zijn allemaal vrienden van elkaar geworden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Foto's bewijzen dat dit Temptation-koppel nog altijd samen is

Maar de hamvraag is natuurlijk hoe het zit met Arda. Eén kijker vroeg zich af wie ze zou kiezen tussen Karim en Arda. Amber vindt Karim erg knap, maar Arda toch de "allerknapste", want "hij is meer mijn type. Mijn doel was ook om hem binnen te halen." Of de deelnemer is gevallen voor de verleidster? "Dan zal je moeten blijven kijken." 

Het gaat er weer hevig aan toe op Temptation Island, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore