Ga naar de inhoud
Entertainment

Klaar voor de liefde? Geef je op voor Netflix-hit Love is Blind

Beeld © Netflix

Netflix heeft een grote hit te pakken met ‘Love is Blind’ en het is dan ook niet zo gek dat een tweede seizoen al onderweg is. Maar daarvoor zijn natuurlijk kandidaten nodig en die zijn ze as we speak aan het zoeken.

Verschillende singles, en daar zou jij zomaar eens een van kunnen zijn, worden aan elkaar voorgesteld tijdens bijzondere speeddates. Je zit in een ‘pod’ en kunt de mensen met wie je communiceert dus niet zien. Als er een klik is kun je kiezen om je te verloven met hem of haar en alleen dan krijg je je potentiële toekomstige partner te zien.

Love
Lees ook:
Love is Blind én The Circle krijgen twee nieuwe seizoenen

En vanaf daar gaat het snel. Je gaat op vakantie, ontmoet zijn of haar ouders en andersom en je gaat samenwonen. Tot de grote dag aanbreekt en je moet besluiten of je daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt.

Klinkt dit als hét perfecte avontuur voor jou? Dat komt goed uit, want je kunt je nu opgeven om mee te doen. Het ziet er namelijk naar uit dat er dit jaar gezocht wordt naar een internationale mix van kandidaten. Je kunt je hier opgeven. 

Pak er wel wat te drinken bij, want je moet een vragenlijst van maar liefst 53 vragen beantwoorden.

Love
Lees ook:
Love Is Blind-Lauren en Cameron vertellen over hun kinderwens