Entertainment

Stiekeme briefjes en een liefdevolle zoen in MAFS Second Chance

13 juli 2020 21:22 Aangepast: 13 juli 2020 21:36
Beeld © RTL

Het is een drukke bedoening voor Maxime, Milly en Marcel. De drie hebben namelijk een hele roedel dames en heren op bezoek en de agenda’s zijn aardig vol. Hoewel het grotendeels nog een beetje aftasten is, hangt de romantiek al in de lucht.

Cemal en Maxime lijken wel goed te klikken. Maxime voelt haar potentiele second chance goed aan de tand. Volgens haar is Cemal aardig zelfverzekerd, maar dat valt volgens hem alles mee. “Uiteindelijk gaat het ook om innerlijk”, vertelt hij. Maxime heeft een sportieve dag gepland, namelijk een middagje schaatsen. Dat gaat niet iedereen even goed af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

José en Ferry uit MAFS definitief uit elkaar

Marcel weet de dames wel te veroveren. Hij heeft voor alle dames een persoonlijk briefje onder de deur geschoven met voor alle dames een persoonlijk berichtje. Marcel vindt het moeilijk om iedereen evenveel aandacht te geven of ‘alle balletjes hoog te houden’, zoals hij het noemt. Marcel is gek op auto’s en laat een ritje in een heuse Porche dan ook niet aan zich voorbijgaan. Natuurlijk mogen de dames een rondje meerijden. Vooral voor Sherilee bleek het een wild ritje te worden. Marcel lijkt het namelijk wel erg leuk met haar te vinden en een vluchtige kus volgt dan ook.

Milly heeft nog drie mannen om uit te kiezen; Mohamad, Raymond en Bjorn. Die laatste heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft het heft in eigen handen genomen. Hij heeft een klein briefje onder de deur van Milly geschoven waarin hij schrijft hoe bijzonder hij haar vindt. Mohamad slooft zich ook uit en bereidt een speciaal ontbijtje voor Milly. Daarna is het tijd voor een intensieve work-out.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

MAFS-Sanne tot over haar oren verliefd op nieuwe vriend

Kandidate Milly was eerder in het programma al eens getrouwd met Joost. In deze video blikken ze terug op hun huwelijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore