Ga naar de inhoud
Entertainment

The Office-acteurs organiseren mini-reünie

Beeld © NBC

We worden in deze coronatijd verspoeld met het ene verdrietige nieuwsbericht na het andere en daar wil acteur John Krasinski (40) verandering in brengen. De 'The Office'-ster slaat de handen ineen met zijn voormalige collega Steve Carell (57) om positieve nieuwtjes te brengen.

"Als het nog niet duidelijk was: ik heb geen idee wat ik aan het doen ben" 

Een kleine reünie van The Office is eindelijk werkelijkheid geworden. In Johns nieuwe online programma Some Good News was Steve namelijk de eerste gast. John is de YouTube-serie gestart om een nieuwsshow te hebben die volledig gewijd is aan het brengen van positief, goed nieuws. "Ik vraag me al jaren af waarom dit niet al bestaat", schreef hij al eerder op Twitter. 

John
Lees ook:
John Krasinski ziet reboot van The Office wel zitten

"Daarom besloot ik het zelf maar te maken en jullie te vragen om jullie goede nieuwtjes met mij te delen", ging John verder. Hij werd overladen met berichten en dacht: waarom ook niet? Het resultaat is Some Good News. "Als het nog niet duidelijk was: ik heb geen idee wat ik aan het doen ben." 

The
Lees ook:
The Office komt terug maar dan met een twist

Bij de lancering van het programma werd duidelijk dat John het aanpakt als een echt nieuwsprogramma. En daarom had hij ook een stapeltje papieren. Hij belichtte positieve nieuwtjes, zoals het klappen voor het zorgpersoneel en een buurman die iemands voortuin ging grasmaaien. Als kers op de taart kwam zijn The Office-collega Steve dus langs in de show. 

De
Lees ook:
De nieuwe film A Quiet Place is The Office 2.0

The Office viert dit jaar haar 15e verjaardag en dit was de uitgelezen kans voor de collega's om dat te vieren. Steve en John haalden herinneringen op tijdens Some Good News. Ondanks de vele verzoeken om een échte tv-reünie te houden, willen de acteurs er eerst eens eentje organiseren voor de cast wanneer het coronavirus wat gaat liggen. 

Krasinski
Lees ook:
Krasinski nog niet gevraagd voor The Office

Niet alleen met The Office en Some Good News heeft John grote successen behaald, ook met zijn film A Quiet Place. Je ziet in de video hieronder waarom. 

Horrorfans laaiend enthousiast over A Quiet Place

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore