Entertainment

Kaj Gorgels krijgt mes in knie tijdens vaatwasser-ongeluk

30 maart 2020 10:16
Beeld © Instagram @kajstypetjes

Een hard les voor Kaj Gorgels (29). De presentator ging finaal op zijn plaat tijdens het uitruimen van de vaatwasser, omdat hij niet goed oplette. Op Instagram deelt hij de gevolgen daarvan.

"Dit is geen grap, vraag me niet hoe"

Kaj is in het ziekenhuis beland nadat hij de vaatwasser uitruimde. "Voor mij is het levensgevaarlijk om te lang binnen te zitten", grapt de YouTuber op Instagram. Hij omschrijft het als 'het minst stoere verhaal ooit', nadat hij zijn uitglijer moest verklaren op de spoedeisende hulp. "Door die quarantaine gewoon eens wat dingen gaan proberen die ik niet zou moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kaj Gorgels overvallen op vakantie

Het ging mis toen Kaj de vaatwasser uitruimde en struikelde. Vervolgens  'pleurde ik met mij knie in een mes', legt hij uit. "Dit is geen grap, vraag me niet hoe." Hij heeft dan ook advies voor zijn medemens: "Mannen, doe geen dingen als je niet getraind bent. De vaatwasser uitruimen is iets waar je jarenlange ervaring voor moet hebben! Doe mij niet na!! Ze hebben het al druk genoeg in de ziekenhuizen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jessie Jazz Vuijk over Kaj Gorgels: 'Hij is heel goed in bed'

Zijn ongeluk heeft wel één voordeel. "Ik kan nu wel zonder te liegen tegen Jessie zeggen: 'Ajoh, doe jij die vaatwasser even lieverd, jij bent daar veel beter in!'" vertelt Kaj. Hij verzekert zijn fans dat 'het gaat', maar dat hij wel 'een lelijke diepe snee en vier hechtingen' heeft. "Dikke prima." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kaj Gorgels in gesprek met RTL over nieuwe programma's

Het ging een tijdje terug ook niet zo lekker met Kaj. Tijdens zijn theatershow werd hij bijna onwel. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore