Entertainment

Bobbi Eden krijgt het benauwd bij gedachte tweede kindje

29 maart 2020 08:45 Aangepast: 29 maart 2020 12:42
Beeld © ANP

Verschillende bekende programmamakers gingen haar voor maar nu mag Bobbi Eden (40) helemaal alleen het derde seizoen van 'Bevallen met…', dat voor de gelegenheid omgedoopt is tot 'Bevallen met Bobbi' presenteren. "Het is nu zomaar mijn eigen programma. Geweldig hè?"

"Een kindje dat ter wereld komt heeft iets magisch"

Bobbi hoefde niet lang na te denken toen ze werd gevraagd om een reeks in haar eentje te maken. "Ik vind het super mooi dat ik dit mag doen en ben ook ontzettend dankbaar dat ik deze kans krijg", zegt ze tegen BuzzE.

De voormalig pornoactrice was ook te zien in het tweede seizoen, dat ze toen nog moest delen met Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo en Marly van der Velden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bobbi ziet tweede kind wel zitten: ‘Dan moeten we opschieten’

"Ik vond het toen zo jammer dat het al klaar was. Ik had graag bij veel meer bevallingen willen zijn", aldus Bobbi, die haar wens door zender TLC in vervulling zag gaan. "Het blijft mooi en bijzonder. Een kindje dat ter wereld komt heeft iets magisch."

Bobbi kijkt bij alle bevallingen niet werkeloos toe. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om hier en daar bij te springen als ‘extra verpleegster’. "De ene vrouw vindt het fijn als je even de hand vasthoudt of meepuft en bij de ander ben ik juist weer in de weer met natte washandjes", zegt Bobbi. "En de vaders verdienen ook zeker aandacht. Vaak om ze even gerust te stellen: alles komt goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bobbi Eden gaat weer puffen met aanstaande moeders

De makers van het programma gaan niet op zoek naar "horrordingen", benadrukt Bobbi. "Ik vind het een heel integer programma. Het is gewoon realistisch", zegt ze. Volgens haar is geen enkele bevalling hetzelfde. "Soms gaat het makkelijker, soms niet. Dan heb je wat meer pijnbestrijding nodig. Maar over het algemeen gaat een bevalling nu eenmaal gepaard met pijn. En dat gaan we dan ook niet uit de weg."

Zelf heeft Bobbi de afgelopen jaren meermaals gezegd dat ze gezinsuitbreiding niet uitsluit. "Dat is nog steeds zo. Maar het is niet dat het nu opeens meer is gaan kriebelen hoor", verduidelijkt ze lachend. Haar zoon Brandon is inmiddels drie jaar.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Bobbi Eden en Patricia Paay in Celebrity Call Centre

"Ik ben heel blij met hoe het nu gaat. Soms denk ik: het is goed zoals het nu is", vervolgt Bobbi. "Ik ben ook al 40, je weet niet wat er gebeurt als ik weer in verwachting raak. Het zou me nu eerlijk gezegd ook een beetje benauwen als er nog een kindje komt. Je moet weer helemaal opnieuw beginnen."

Bobbi heeft het er maar druk mee, want ondertussen heeft ze ook haar pijlen gericht op een nieuwe hobby:

Bevallen met Bobbi is dinsdag voor het eerst te zien op TLC. De serie bestaat uit vier afleveringen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore