Entertainment

Freek Fonk bezorgt volgers lach op het gezicht door blunder

28 maart 2020 15:57 Aangepast: 28 maart 2020 16:03
Beeld © ANP

De vader van Freek Vonk (37) heeft een bijzonder ochtend achter de rug. Toen hij deze morgen zijn baard wilde trimmen, vergat hij een essentieel stuk... Het eindresultaat doet de bioloog gieren van plezier.

"Ik begon vanmorgen met een klein foutje"

Freek deelt de blunder zijn pa op Instagram, in de hoop dat het sommige zorgen even wegneemt. De vader van de avonturier heeft al bijna zijn hele leven een baard, maar stuurde deze morgen een bijzonder berichtje in de familie-app. "Ik begon vanmorgen met een klein foutje", begint vader Jan in de video. "Ik wilde mijn baart trimmen, een klein beetje korter. Zat het voorstukje van de tondeuse er niet op... alles weg!" Daarom nam hij een drastische maatregel: "Een nieuwe Jan in een nieuwe tijd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Freek Vonk schiet thuiswerkende ouders te hulp

Freek deelt ook nog een before foto van zijn vader, ter vergelijking. Maar de nieuwe look valt overduidelijk beter in de smaak bij zijn volgers. "Foutje bedankt! Staat wel veel beter", laat iemand achter. Een andere fan schrijft: "Maakt hem jaren jonger! Staat goed!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Freek Vonk voelt zich helemaal kind op zijn verjaardag

Freek moet zich even aanpassen tijdens de coronacrisis. Zo gaat zijn theatertour niet door en kan hij zijn nieuwe programma niet opnemen. Maar hij denkt in oplossingen en komt met oplossingen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore