Entertainment

Ongeluk zit in klein hoekje: Rico Verhoeven breekt rib journalist

28 maart 2020 15:14 Aangepast: 28 maart 2020 16:07
Beeld © ANP

Dat Rico Verhoeven (30) sterk is weten we allemaal. Maar dat hij zó sterk is dat hij een rib van een journalist breekt, dat is wel even andere koek. Het overkwam hem tijdens de opnames van 'Wie Het Laatst Lacht…' het programma van Wendy van Dijk (49).

"Al was dit het minimale wat hij verdiende!"

In de vorige aflevering werd Martien Meiland al te grazen genomen en deze keer is het de beurt aan Rico Verhoeven. De kickbokser denkt dat hij een interview heeft voor de Amerikaanse zender Fox Sports, om hem te introduceren in The States. Het gesprek verloopt al direct stroef als de presentator maar blijft herhalen dat hij niet snapt dat Rico niet bekend is met de show. Het gaat van kwaad naar erger als hij hem vervolgens verwart met zijn rivaal Badr Hari en hem beschuldigt van liegen.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

The day after: Rico Verhoeven reageert op gevecht met Badr

Rico is zich niet bewust van de blunder en blijft rustig ontkennen. Nee hij is nog nooit met de politie in aanraking komen en nee, hij heeft geen bekende ex. Ondertussen zit Wendy achter de schermen te glunderen. En dan valt ineens het kwartje bij de topsporter. "Ik denk dat je mijn tegenstander bedoelt", heldert hij de boel op. "Ik ben Rico Verhoeven. Je zou me moeten Googelen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Rico Verhoeven reageert op geruchten rond relatiebreuk

Op dat moment komt Wendy aangelopen. "Ik ben klaar om deze man een draai om zijn oren te geven", vertelt Rico opgelucht als hij haar gezicht ziet. De presentatrice krijgt een knuffel en ook de acteur krijgt een dikke knuffel. Zó dik dat hij grapt dat Rico zijn ribben gebroken heeft. En wat blijkt: dat heeft 'ie inderdaad gedaan! "Nee! Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen", blikt Rico bezorgd terug in de studio. "Al was dit het minimale wat hij verdiende!"

De vraag over zijn ex was extra pijnlijk voor Rico omdat hij en zijn vrouw sinds kort uit elkaar zijn. Waar de één met liefdesverdriet zichzelf troost met chocolade en ijs, pakt Rico Verhoeven het véél groter aan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore