Entertainment

Barry Atsma gelukkig: 'Broer hersteld van zware longontsteking'

26 maart 2020 17:35
Beeld © ANP

Een longontsteking krijgen tijdens de coronacrisis is natuurlijk nog erger schrikken dan normaal. Het overkwam de broer van Barry Atsma (47), maar inmiddels gaat het weer beter met hem, laat de acteur weten op Instagram.

"Geen corona gelukkig"

Het was even flink schrikken voor Barry en zijn familie. De broer van de acteur, Rimmert, werd twee en een halve week geleden opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij een zware longontsteking had. "Geen corona gelukkig", laat Barry er gelijk over weten op Instagram. Inmiddels gaat het al een stuk beter. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Isa Hoes en Barry Atsma sinds 20 jaar weer samen voor de camera

"Door de fantastische zorg van alle medewerkers van de Intensive Care en Longafdeling is hij wonderbaarlijk goed hersteld en mag hij eindelijk weer naar huis", aldus de De Gelukkige Huisvrouw-acteur. Hij wil hen dan ook even in het zonnetje zetten. "Dank aan alle fantastische verpleegkundigen, catering-medewerkers, artsen, schoonmakers, logopedisten, fysiotherapeuten voor al jullie lieve en professionele toewijding in deze voor jullie allemaal erg hectische en spannende tijden." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Barry Atsma over internationaal succes

Voor Barry is het natuurlijk ook fijn dat zijn broer weer naar huis mag. Thuis kunnen ze dan lekker binnenblijven en bijvoorbeeld naar Rozengeur & Wodka Lime kijken bij Videoland. In de video hieronder blikt de acteur samen met Isa Hoes terug op hun tijd in de serie. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore