Entertainment

Lars Veldwijk diep gekwetst door acties Monica Geuze

26 maart 2020 17:41 Aangepast: 26 maart 2020 20:49
Beeld © ANP

Lars Veldwijk (28) haalt op Instagram uit naar Monica Geuze (24). De YouTube-ster was in haar nieuwe Videoland-realityserie niet te spreken over zijn acties, maar volgens de voetballer zitten er twee kanten aan het verhaal.

"Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen"

Lars gebruikt zijn Instagram om zichzelf te verdedigen. In de post laat hij weten enorm veel reacties te hebben gekregen naar aanleiding van de eerste aflevering van Like Monica. Hoewel er ook veel positieve reacties hem bereikten, zit hem enorm veel dwars. "Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst en waardoor ik dit kwijt wil", deelt hij met zijn volgers.

Doordat hij door de stroom aan berichten niet kon slapen, heeft hij deze tekst geschreven."Ik heb me een lange tijd stil gehouden, omdat ik me wil focussen hier in Korea op m’n carrière en het voetbal. Ik hoop dat jullie dit respecteren", aldus de ex van Monica Geuze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Vriend Monica Geuze maakt opwachting in Videoland-realityserie

Lars, die claimt zelf nooit kwaad te spreken over de moeders van zijn kinderen in het openbaar of online, snapt niet dat Monica zo over hem praat. "Ik gun ze oprecht al het geluk en liefde in de wereld", schrijft hij dan ook. Hij geeft toe dat ze vijf maanden na de break-up nog altijd struggelen met wat het beste is voor hun dochtertje, helemaal nu de vlogger een nieuwe liefde heeft. Iets waar Lars al een aantal maanden van op de hoogte was. 

"Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen. Ik heb tot gisteren (de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of ook maar iets uitgezocht. Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij Zara-Lizzy wil laten, ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn", aldus Lars.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lars Veldwijk ziet dochter Zara-Lizzy weer

Ook zit het hem dwars dat Monica het doet overkomen alsof hij naar Korea gevlucht is. "Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen (...) tuurlijk had ik ook alles anders willen zien en het liefst hier gewoond met m’n kinderen als een familie, maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wil."

Hij vervolgt: "Elk huisje heeft z’n kruisje, niemand is perfect, ik niet, Monica niet en zo heeft iedereen wel z'n dingen. Maar elke dag probeer ik te leren om een beter persoon te zijn, een betere vader en een beter mens." Volgens de voetballer komt die kant later in de serie ook naar voren en zullen kijkers 'zien wat voor vader hij is'. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Zara-Lizzy giebelt er op los in zoete video van Monica Geuze

De eerste aflevering van Like Monica zie je nu bij Videoland. Wij spraken haar eerder deze week over haar nieuwe realityserie.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore