Entertainment

Kim-Lian van der Meij moet haar oma alleen laten op verjaardag

26 maart 2020 16:27
Beeld © ANP

Kim-Lian van der Meij (39) mag haar jarige oma vandaag helaas niet bezoeken en dat doet haar ontzettend veel pijn. Zo laat ze weten via een post op Instagram.

"Jij bent liefde"

Kim-Lian deelt haar pijn met haar volgers op Instagram aan de hand van een foto van oma Lian, die vandaag 93 jaar is geworden. "Jij hebt altijd mensen lief gehad. Bent altijd lief geweest. En wij hebben jou nog steeds zo lief. Jij bent liefde", spreekt ze met respect over haar grootmoeder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian van der Meij houdt ook jaarlijkse fotosessie in sneeuw

Ze vervolgt: "We mogen je helaas niet bezoeken, al een tijdje niet. Je ligt daar alleen in je kamer in het verzorgingstehuis, waar ze gelukkig heel goed voor je zorgen. Ik hoop dat je weet dat we aan je denken en voor je zingen en een taartje eten met jou in gedachten."

Chantal Janzen en Soundos wensen de oma van Kim-Lian, ondanks alles, alsnog een hele fijne dag. Ook andere volgers van de presentatrice laten een lieve reactie achter. Zo schrijft iemand: "Maar hopen dat we elkaar weer gauw mogen opzoeken, dit zijn nu ook de moeilijke momenten." Een ander geeft als tip misschien te FaceTimen met haar jarige oma.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian van der Meij in diepe rouw

Het afstand nemen van elkaar is allemaal uit voorzorg om het coronavirus weg te houden bij de risicodoelgroep. Gisteren werd bekend dat ook de 71-jarige prins Charles besmet is met het virus. De Britse royal zat al in quarantaine en zal dus nog eventjes binnen moeten blijven. Volgens Marc van der Linden blijft hij gewoon doorwerken vanuit huis.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore