Entertainment

Goedele Liekens heeft het recept tegen een corona-relatiecrisis

26 maart 2020 13:51
Beeld © ANP

Thuisisolatie kan een behoorlijke uitdaging zijn voor veel stelletjes, weet Goedele Liekens (57). De seksuologe wil dan ook voorkomen dat mensen uit elkaar gaan door de coronacrisis en biedt een helpende hand.

"Dit is een unieke kans"

Een relatiecrisis tijdens de coronacrisis is wel het laatste waar je op zit te wachten, moet Goedele gedacht hebben. Met die reden springt ze in het gat en begint ze haar therapiesessies op Instagram. De seksuologe heeft Hot in uw Kot gelanceerd, waarmee ze hulp biedt bij relatieproblemen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Goedele Liekens: 'Moeder vroeg of ik vaak klaarkwam'

Goedele ziet de goede voornemens die mensen in deze tijd willen waarmaken. Zo is men massaal gezond aan het eten, sporten en mediteren, allemaal vanuit huis. Maar daar schiet het liefdesleven dan bij in. "Dat is jammer", aldus de seksuologe. "Dit is een unieke kans. Je zit zoveel uren samen, zoveel meer dan anders."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Goedele Liekens bezorgt iedereen rode oortjes met eigen pornofilm

Ze begrijpt wel dat er "enkele irritaties bovendrijven", maar volgens Goedele is dit de uitgelezen kans om het "nog beter te hebben samen." En daarom doet ze een oproep aan stelletjes om hun vragen in te sturen, zodat zij haar visie erop los kan laten. "Het komt allemaal goed uiteindelijk", stelt Goedele haar volgers gerust. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Goedele Liekens tot eind september aan rolstoel gekluisterd

Een tijdje terug ging het met Goedele zelf niet zo hot in haar kot. De seksuologe had namelijk haar been gebroken en moest een tijd in een rolstoel doorbrengen. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore