Entertainment

Kylie Jenner schenkt miljoen voor medisch materiaal

26 maart 2020 05:30 Aangepast: 26 maart 2020 07:04
Beeld © ANP

Een verloskundige in Los Angeles die geld inzamelt voor reddingswerkers die tegen het coronavirus strijden, kan op een gulle donatie rekenen van één van haar patiënten. Dokter Thaïs Aliabadi liet woensdag op Instagram weten dat Kylie Jenner (22) een miljoen heeft bijgedragen aan haar actie.

"Je bent een engel op aarde"

"Ik heb hier geen woorden voor, ik huil van blijdschap en ik ben overmand door dankbaarheid", aldus de verloskundige. "Ik heb het universum gevraagd om hulp om onze dappere zorgmedewerkers aan maskers en ander materiaal te helpen, en vandaag is mijn droom uitgekomen. Een van mijn patiënten, een levende engel, heeft een miljoen gedoneerd waar we honderdduizenden mondkapjes, maskers en ander beschermingsproducten van kunnen kopen. We zullen die direct afleveren bij de hulpverleners."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ministerie van Volksgezondheid schakelt hulp in van Kylie Jenner

Onderaan haar boodschap richt Aliabadi zicht tot Jenner. "Uit de grond van mijn hart, dank je Kylie Jenner. Je bent mijn held. Je maakt de wereld een stukje beter. Een miljoenmaal dank." De 22-jarige cosmetica-ondernemer liet daarop in de comments weten: "Ik hou van jou, en dank voor alle liefde en zorg die je stopt in alles wat je doet. Je bent een engel op aarde."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore