Entertainment

Boeken maar: Sex Education-huis staat te huur

25 maart 2020 16:10 Aangepast: 25 maart 2020 16:47
Beeld © Netflix

Er komt een dag dat de coronacrisis voorbij is en je weer op pad mag. Wat is er dan fijner dan er eventjes tussenuit gaan? Nu je hoogstwaarschijnlijk als een gek allerlei Netflix- en Videoland-series aan het bingewatchen bent, heb je vast het huis van Otis in 'Sex Education' gezien. Pak je agenda maar vast, want dit kan je volgende vakantiebestemming worden.

De uitgesproken kleding en de prachtige landschappen zijn bakens in de Netflix-serie Sex Education. Het lijkt er altijd zonnig te zijn, maar vooral het huis van hoofdrolspeler Otis en zijn moeder Jean is jaloersmakend. Gelukkig hoef je niet lang alleen mee te genieten op je scherm, want het pand is ook gewoon te huur voor een vakantie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Derde seizoen Netflix-serie Sex Education aangekondigd

Het dorp Symonds Yat in Engeland heeft al een enorme groei gezien in het aantal toeristen en de verhuur van dit huis zal daar zeker aan gaan bijdragen. The Chalet, zoals de B&B in het echt heet, wordt verhuurd aan vakantiegangers. De serie is zelfs zo populair dat het bedrijf overloopt van de aanmeldingen. Bovendien wordt de serie er opgenomen en kan er tijdens de draaidagen natuurlijk niemand logeren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sex Education-ster: 'Nooit verwacht dat het zo groot zou worden'

Het chalet ligt dicht bij de grens van Wales en is al 108 jaar oud, heeft vijf slaapkamers, drie badkamers én natuurlijk die benijdenswaardige veranda van Otis en Jean. Tot er weer wat ruimte vrijkomt voor nieuwe boekingen zul je het moeten doen met het Instagram-account van de Bed & Breakfast. 

Op dit moment niets op je kijklijstje staan? Monica Geuze heeft een nieuwe realityshow gelanceerd bij Videoland. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore