Entertainment

Fien Vermeulen deelt speciale verrassing voor doodzieke moeder

25 maart 2020 16:00 Aangepast: 25 maart 2020 16:02
Beeld © ANP

Het is een zware dag voor Fien Vermeulen (28). Haar moeder wordt namelijk geopereerd en door de verstrekkende coronamaatregelen zal zij alleen wakker worden in het ziekenhuis. Om haar moeder toch een hart onder de riem te steken heeft de nieuwslezeres iets bedacht.

"Wat is het een bizarre tijd"

Op haar Instagram deelt Fien dat ze een groot spanddoek heeft gemaakt voor haar moeder. “Mijn mama wordt vandaag in haar eentje wakker na haar operatie. Gisterochtend hebben papa, zus en ik haar uitgezwaaid. Geen knuffels, geen kusjes, minimaal een paar meter afstand; maar wel een spandoek, kaartjes en een tekening”, schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zelfisolatie is een eyeopener voor Fien Vermeulen

“Wat is het een bizarre tijd. We mogen niet bij je op bezoek komen, dat vind ik heel erg”, vervolgt ze. “Gelukkig weten we dat je in de beste handen bent.”

Fien maakte onlangs bekend dat haar moeder ernstig ziek is. Ze deelde op haar Instagram de 'pijnlijkste en mooiste foto' die ze heeft.  De nieuwslezeres is al zeven jaar schoon van kanker, maar nu heeft haar moeder te kampen met de vreselijke ziekte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fien Vermeulen krijgt flinke tegenslag te verwerken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore