Entertainment

Johnny de Mol hoeft niet per se meer kinderen

25 maart 2020 15:45 Aangepast: 25 maart 2020 15:48
Beeld © ANP

Johnny de Mol (41) hoeft wat hem betreft niet nog meer kinderen. De presentator vertelt in een dubbelinterview met Wendy van Dijk (49) in 'Veronica Magazine' dat het voor nu wel even goed is.

"Het is privé en in mijn werk wel even goed zo"

Het tweetal wordt geïnterviewd naar aanloop van de inmiddels on hold gezette We Want More. Een van de stellingen die het duo voorgeschoteld krijgen is: “Mijn ambitie in het leven is om overal ‘more’ van te krijgen" of “Ik vind het gevoel van steeds meer moeten of willen erg vermoeiend, dus probeer ik tevreden te zijn met wat er is”, aldus Wendy. “De laatste jaren gaat het voor mijn gevoel goed.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny de Mol vraagt aandacht voor dementie in nieuw programma

Voor Johnny de Mol is het allemaal wel goed zo. “Ik hoef helemaal niet méér, geen kinderen in elk geval”, lacht hij. “Het is privé en in mijn werk wel even goed zo. Less is more.” Op dit moment heeft de presentator twee kinderen met zijn grote liefde Anouk.

In april 2018 kregen de twee de kleine Johnny en in december 2019 kwam Fender om het hoekje kijken. Anouk heeft ook al een dochtertje uit een eerder huwelijk, Kiki. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny de Mol en Wendy van Dijk presenteren nieuwe zangshow

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore