Entertainment

De TV Kantine deelt eerste beelden van hun ode aan DWDD

25 maart 2020 14:08 Aangepast: 25 maart 2020 14:53
Beeld © Herrie in het Bos Producties

Het wordt weer lachen, gieren, brullen om 'De TV Kantine' morgen. De persiflage-show van Carlo Boszhard (50) en Irene Moors (52) brengt ditmaal een ode aan 'De Wereld Draait Door' en heeft nog veel meer geinige sketches om naar uit te kijken.

De allerlaatste aflevering van De Wereld Draait Door wordt morgenavond uitgezonden. Om alvast een waardig afscheid te bieden, komt De TV Kantine een dag van tevoren met een speciale ode aan het programma van Matthijs van Nieuwkerk. En uiteraard zijn daar weer acteurs voor uitgenodigd om de welbekende tafelheer en gasten uit de talkshow na te doen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

TV Kantine-kijkers vragen zich massaal af: 'Wie is Jan Smit?'

Ramses-acteur Maarten Heijmans kruipt voor de gelegenheid in de huid van presentator Matthijs. Carlo pakt zijn kans om Marc-Marie Huijbregts te spelen, Sonja Barend wordt nagedaan door Ilse Warringa, Buddy Vedder is dit keer Splinter Chabot en Angela de Jong wordt gepersifleerd door Irene Moors. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wie 'doet' André Hazes in De TV Kantine?

Naast de ode aan DWDD komen natuurlijk meer momenten aan bod. Zo is Alain Clark weer te zien als de extravagante RuPaul en komt er weer een Drag Race. Ook Maestro, The Masked Singer en Connie Witteman krijgen hun eigen persiflages. Je ziet het morgenavond in De TV Kantine om 20.30 uur bij RTL4. 

In de vorige uitzending werd RTL Boulevard op de hak genomen. Bekijk de video hieronder waarin Elise Schaap een beroep op de lachspieren doet met haar persiflage van Nikkie Plessen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore