Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brard: 'Relatie André en Bridget was gedoemd te mislukken'

Beeld © Radio2/30 MINUTEN RAUW

Patty Brard (65) zag de breuk tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) al van mijlenver aankomen. In de podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild vertelt de presentatrice de breuk geen verrassing te vinden.

"Je weet allemaal dat het niet langer dan drie maanden gaat duren"

Ruud vraagt Patty naar haar kijk op de relatie én breuk van André en Bridget en daarover vertelt ze: “Je moet het lekker doen, maar laat ons er even buiten voor twee maanden. Je weet dat het niet langer dan drie maanden gaat duren.”

Patty
Lees ook:
Patty Brard geëmotioneerd: 'Houd moed lieve moeder'

Volgens Patty lagen de weddenschappen dan ook op tafel. “Zelfs haar eigen moeder heeft gezegd dat het maar twee maanden ging duren.” Op de vraag of Patty haar vriendin Bridget niet beter had kunnen begeleiden, vertelt ze: “Bridget is niet te begeleiden. Je bent gewoon verliefd, je wil het van de daken schreeuwen, je wil trouwen, je wil alles. Je leeft op een roze wolk met daarbovenop nog een roze zonnebril en wil dat alles goed gaat. Hoe ga je het iemand dan duidelijk maken: 'Lieverd, het gaat niet gebeuren.'"

Volgens de presentatrice was de relatie net boekhouden. “Je hebt debet en credit. Aan het einde van de streep denk je: ‘de kans dat dit misgaat is wel heel groot.’ Alleen al het leeftijdsverschil en het feit dat iemand een kind heeft, nee. In het debet en creditlijstje was dit een nee.”

Jarige
Lees ook:
Jarige Patty Brard maakt balans op 'in total lockdown'

De gehele podcast van Ruud de Wild met Patty Brard is hier te beluisteren.