Entertainment

Harry Styles stelt bezoek aan Amsterdam met jaar uit

25 maart 2020 08:39 Aangepast: 25 maart 2020 09:45

Nadat het kabinet maandag de maatregelen met betrekking tot het coronavirus verder had aangescherpt, zagen veel fans van Harry Styles (26) de bui al hangen: hun held kon in mei niet naar Nederland komen in het kader van zijn Love on Tour-concerten. Woensdag bevestigt de zanger dat, maar belooft hij dat hij volgend jaar terugkomt.

"Voor de veiligheid van jezelf en van anderen, isoleer jezelf alsjeblieft"

"Voor overduidelijke redenen worden de aanstaande tournees in het Verenigd Koninkrijk en Europa uitgesteld tot 2021", laat de voormalig zanger van One Direction weten op Twitter. "Iedereen die mij kent weet dat optreden altijd mijn favoriete onderdeel was van werken met muziek. In deze tijden hebben de veiligheid en bescherming van de crew, fans en de rest van de wereld meer prioriteit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry Styles geeft details prijs over Valentijnsdag-beroving

Harry drukt zijn fans op het hart om zich aan de geldende veiligheidsmaatregelen te houden. "Voor de veiligheid van jezelf en van anderen, isoleer jezelf alsjeblieft. We doen dit met z'n allen."

Vorig jaar werd bekend dat Harry op 6 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam zou gaan optreden. Dat concert is nu verplaatst naar 27 maart 2021. "Ik kan niet wachten om jullie weer te zien zodra het veilig is om weer op pad te gaan. Tot dan, wees aardig voor elkaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Camila Cabello stelt wereldtournee uit

Niet alleen het concert van Harry werd uitgesteld, ook Camila Cabello liet woensdag weten dit jaar niet meer naar Nederland te komen, maar ons land volgend jaar aan te doen in het kader van haar wereldtournee. Daarnaast zijn er ook veel grote internationale events als het Eurovisiesongfestival in Rotterdam en de Olympische Spelen in Tokio uitgesteld vanwege het coronavirus.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore