Entertainment

Jim en Bettina laten dochter Molly voor het eerst zien

24 maart 2020 15:48
Beeld © Valentina Vos @ Witman Kleipool

Normaal zijn ze erg gesteld op de privacy van hun eenjarige dochter Molly, maar voor '&C' maken ze een uitzondering. In de nieuwe 'Oh Baby!'-special van het blad, vertellen Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41) openhartig hoe het is om ouders te zijn en maakt de wereld kennis met hun jongste gezinslid.

"We hebben niet exact dezelfde opvoedstijl, maar daar hebben we geen onenigheid over"

Op Instagram is het meisje, dat deze maand één kaarsje mocht uitblazen, tot nu toe enkel van de achterkant in beeld gebracht. In de nieuwste editie van het tijdschrift van Chantal Janzen poseert het gezin voor het eerst met zijn allen voor de camera.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim Bakkum smeekt volgers thuis te blijven met prachtig nummer

Met drie jonge kids is het wel even aanpoten voor Jim en Bettina. Regels zijn daarom belangrijk, maar Bettina verklapt tijdens het interview aan Chantal dat zij geen regels heeft - in tegenstelling tot Jim.

"Ik wil bijvoorbeeld graag dat we met het avondeten aan tafel zitten, maar de kinderen lopen om de haverklap weg om speelgoed te pakken. Dan ben ik streng. Lux heeft dat het meest nodig", legt hij uit. "We hebben niet exact dezelfde opvoedstijl, maar daar hebben we geen onenigheid over", vult zijn vrouw hem aan. "Ik zie weleens vrienden die daar veel strijd om hebben. Wij halen onze schouders op: ik zou het anders doen, maar doe jij het lekker zo."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Jim Bakkum ziet in zijn dochtertje een kleine Erica Terpstra

Nu ze met zijn vijven zijn, leven de gezinsleden wel iets meer apart van elkaar. Zo gaat Jim bijvoorbeeld met de oudste twee naar de bioscoop en blijft Bettina thuis met Molly. "Met z’n vieren liep alles gesmeerd. We konden overal naartoe op vakantie, gingen vaak uit eten. Dat is nu wel anders, want Molly slaapt nog veel", vertelt de voormalig Idols-hottie.

Lang getwijfeld over een derde hebben ze echter niet, Bettina had alleen wat zorgen vanwege haar leeftijd, "maar uiteindelijk lukte het bij alle drie vrij makkelijk". Toch verliep de bevalling van de kleine Molly niet zo vlotjes. Naderhand moest het kleine meisje twaalf dagen in het ziekenhuis blijven vanwege een infectie. Er was zelfs even sprake van dat Molly maandenlang academisch opgenomen zou worden, maar dat hoefde gelukkig niet. Bettina: "Ik had wel even zo’n gevoel van: zie je nou wel, we hebben te veel gevraagd. We hadden twee gezonde kinderen, wat hebben we over onszelf afgeroepen?"

Miniatuurvoorbeeld
Ook lief:

Lief: zoontje geeft Chantal Janzen complimentjes over moederschap

Het hele interview lees je vanaf vandaag in de nieuwste &C, Oh Baby!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore