Ga naar de inhoud
Entertainment

Love Is Blind-Lauren en Cameron vertellen over hun kinderwens

Beeld © YouTube-kanaal Hanging With The Hamiltons

Lauren en Cameron hebben na hun deelname aan de Netflix-show 'Love Is Blind' niet stilgezeten. De tortelduifjes hebben inmiddels een succesvol YouTube-kanaal met bijna een half miljoen abonnees. Mogelijk dat ze daar straks minder tijd voor hebben: het verliefde koppel wil namelijk in de nabije toekomst aan kinderen beginnen.

"Iedereen wil zo graag dat ik zwanger raak"

Dat vertellen ze in een Q&A op hun YouTube-kanaal genaamd Hanging With The Hamiltons. Volgens Lauren krijgt ze meerdere keren per dag de vraag of ze al zwanger is. "Niet alleen van mijn moeder, niet van de media, maar ook van de fans. Iedereen wil zo graag dat ik zwanger raak", dolt ze in de video. Maar het antwoord is nee, Lauren is (nog) niet zwanger.

Toch wil het stel 't liefst binnen nu en een jaar een kinderkamer inrichten. "Er komen nu veel kansen voor ons aan, dus dat willen we eerst even onderzoeken voordat we aan kinderen beginnen."

Tweede
Lees ook:
Tweede seizoen Netflix-hit Love Is Blind lijkt in aantocht

Voor kijkers van Love Is Blind lijkt het allemaal erg snel te gaan, maar niks is minder waar. De opnames vonden namelijk eind 2018 al plaats. Al die tijd moesten Lauren en Cameron hun relatie geheimhouden. 

Op Twitter zei de Love Is Blind-ster eerder al dat het lastig was om haar man niet te delen met de buitenwereld. Zo kon ze geen enkele foto van hen samen posten tijdens hun vakantie en ook een uitnodiging voor Kerstmis en Thanksgiving zat er niet in. "Het moeilijkste aan het in stand houden van ons huwelijk was dat alles geheim moest blijven. Zo konden we niet eens foto’s delen van onze vakantie samen. (…) We wilden ons geluk delen en dat konden we niet, dus dat was erg lastig."

Deze
Lees meer:
Deze koppels uit Love Is Blind zijn nog altijd samen

In Love is Blind gaan een groepje vrijgezelle mannen en vrouwen op zoek naar iemand om mee te trouwen, maar er zit een addertje onder het gras. De stelletjes krijgen elkaar pas te zien als ze besloten hebben met elkaar te trouwen. Zal hun liefde standhouden wanneer ze elkaar voor het eerst in de ogen kijken. En is liefde écht blind?

Bron: RTL Boulevard