Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brard mag dan zelf jarig zijn, zíj deelt cadeaus uit

Beeld © ANP

Ook al wordt ze morgen zelf 65, Patty Brard wil juist anderen in het zonnetje zetten op haar verjaardag. De presentatrice deelt op Instagram dat ze in plaats van zelf cadeaus in ontvangst te nemen, ze uit wil delen.

"Morgen word ik 65 jaar oud"

"Morgen word ik 65 jaar oud en komt mijn boek uit", vertelt Patty vreugdevol aan haar volgers. Meestal ontvangt ze een bos bloemen van haar grote liefde Antoine, maar "omdat alles in lockdown zit op Ibiza, hebben we besloten dit jaar voor mij een veldboeket uit eigen tuin te maken vandaag."

Patty
Lees ook:
Patty Brard geëmotioneerd: 'Houd moed lieve moeder'

En omdat Patty begrijpt hoe jammer het is om je verjaardag niet te kunnen vieren, heeft ze een oplossing bedacht. Andere jarigen kunnen namelijk een bos bloemen van haar ontvangen, meldt ze op Instagram. "De leukste eerste 65 wensen krijgen voor het eind van de week de bloemen (...) thuis gestuurd!" 

Patty
Lees ook:
Patty Brard blikt terug op bijzondere reis met Gordon

Patty deelde eerder nog minder leuk nieuws. De presentatrice en haar zus liggen in de clinch met elkaar. Beide dames hebben dan ook een advocaat in de arm genomen. Je ziet in de video hieronder waarom. 

Ook zus Patty Brard neemt advocaat in de arm

02:22