Entertainment

Oerlemansjes maken uit verveling een gek filmpje

23 maart 2020 10:01
Beeld © Instagram @danielleoerlemans

Daniëlle Oerlemans (46) en haar gezin zitten al aardig wat dagen thuis en dat begint zijn tol te eisen... Het resultaat is een heerlijk fout filmpje, waar de familie zelf nog het hardst om lacht.

"Wij blijven thuis en proberen er het beste van die maken"

In de video, die moeder Daniëlle met haar volgers deelt op Instagram, is te zien hoe de mannen met hun rug naar de camera staan. Vader Reinout houdt een gitaar vast terwijl de vrouwen in het huis voorover gebukt staan met hun haar voor het gezicht. Een vreemde situatie, maar als de muziek eenmaal begint wordt het gekke tafereel al snel duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Oerlemans in de problemen door vliegverbod VS

Als de muziek begint te lopen schalt het gehinnik van een paard door de ruimte en beginnen de haren te dansen, waardoor het net lijkt of de mannen zich op een paard bevinden. "Dit is dag tien voor ons...", schrijft Daniëlle in de comments. "Wij blijven thuis en proberen er het beste van die maken." Tja, je moet toch wat...

Winston Gerschtanowitz kan er wel om lachen: "Ik begrijp nu dat het geen plaksnor is", laat hij achter onder de post. Ook Patrick Kluivert, Chantal Janzen, Kim Kötter, Danie Bless, Jette van Lexmond en Bas Smit gaan helemaal stuk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daniëlle Oerlemans vraagt aandacht voor doodgeboren kindje

De familie Oerlemans geniet vaker van elkaars gezelschap. Vorig jaar nog maakte de de Oerlemansjes een spectaculaire springbreak-trip. Bekijk die beelden hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore