Entertainment

Rechtszaak van Johnny Depp tóch uitgesteld

21 maart 2020 13:29 Aangepast: 21 maart 2020 15:46
Beeld © ANP

Johnny Depp (56) hoeft zich maandag toch niet in de rechtbank in Londen te melden. De rechtszaak die de acteur tegen 'The Sun' had aangespannen, is vanwege de coronacrisis uitgesteld naar een nader te bepalen datum, melden Amerikaanse media.

Johnny verblijft in zijn woning in Frankrijk en zou al niet meer naar Engeland kunnen reizen. Ook leden van zijn juridische team zitten in zelfquarantaine. Daarom besloot de rechter de zaak uit te stellen. Een nieuwe datum is nog niet gecommuniceerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Winona Ryder verdedigt Johnny Depp in huiselijk geweld-zaak

De zaak is een van de velen in de strijd tussen Johnny en zijn ex-vrouw Amber Heard (33). The Sun zou in berichtgeving over deze ruzie de acteur hebben weggezet als vrouwen mishandelaar, iets waar Amber hem van beschuldigt.

De acteur en de actrice trouwden in 2015, maar gingen een jaar later alweer uit elkaar omdat Johnny gewelddadig zou zijn. Johnny blijft bij hoog en laag volhouden dat juist zijn ex losse handjes had. Begin vorig jaar stapte de acteur naar de rechter nadat Amber een artikel had geschreven over haar 'gewelddadige' ex. Johnny eist 50 miljoen dollar wegens smaad.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore